Jan Reek natuursteen specialiseert zich al 125 jaar in het maken van grafstenen met een persoonlijke uitstraling. Door naar uw ideeën te luisteren creëren wij al schetsend een geheel eigen monument. Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van een prachtig, uniek ontwerp dat herinnert aan uw geliefde. Om u hierbij te ondersteunen hebben wij op onze website een 3d-tool geplaatst waar u uw eigen ontwerp in de gewenste steensoort kunt samenstellen.


In onze toonzaal of bij u thuis adviseren wij u graag bij alle te maken keuzes en helpen u bij het opdoen van inspiratie.


Onze toonzaal met meer dan 50 gedenkstenen zal ongetwijfeld een inspiratiebron voor u zijn. Wij werken met diverse materialen, als graniet, marmer, kwartsiet, hardsteen, leisteen, glas, RVS, Brons of Cortenstaal. Ook zonder afspraak is het mogelijk een kijkje te nemen en advies in te winnen voor de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Op onze website laten wij diverse mogelijkheden zien in combinaties en variaties in de verschillende materialen waar wij mee werken.

Als u bij ons kenbaar maakt dat u ons bezoekt naar aanleiding van dit artikel, krijgt u bij aankoop van een gedenksteen bij Jan Reek natuursteen in de maanden juni en juli 2021 een natuurstenen vaas cadeau.