Medio 2021 opent Uitvaartservice Peter de Haan op Einsteinstraat 30 te Heerhugowaard een nieuwe vestiging. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf levert sinds 2009 diensten aan uitvaartondernemers en heeft een constante en nog steeds groeiende klantenkring in de regio Amsterdam en Haarlem. Met de opening van de vestiging in Heerhugowaard breidt Uitvaartservice Peter de Haan het werkgebied naar alle plaatsen binnen de gemeente Hollands Kroon uit. Vanuit deze vestiging bestaat onze dienstverlening uit het overbrengen van overledenen naar ieder gewenste locatie in Nederland, de laatste verzorging, de levering van materiaal en het staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Op dit ogenblik is de verbouwing van het afscheidshuis nog in volle gang en nadert de oplevering. De exacte datum van opening wordt daarom op een later moment nog gecommuniceerd.


Faciliteiten
De nieuwe vestiging is ingericht als afscheidshuis en beschikt over twee apart toegankelijke 24-uurs kamers. Beide kamers zijn ingericht als huiskamer en bieden nabestaanden de gelegenheid om in alle rust afscheid te komen nemen van hun dierbare. De centrale ruimte in het gebouw heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Deze ruimte is tijdens een bezoek bijzonder geschikt voor het nuttigen van koffie of thee en een zelf meegebrachte maaltijd. Het houden van de condoleance behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens zijn er professionele faciliteiten voor de laatste verzorging en een koeling aanwezig.

Diensten
Betrouwbare service staat bij Uitvaartservice Peter de Haan hoog in het vaandel. Uitvaartleiders kunnen dag en nacht een beroep op ons doen en wij ontzorgen u vanaf dat moment. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en uitstekend opgeleid.

Nationaal vervoer
Vanuit de vestiging Heerhugowaard bieden wij als extra service nationaal vervoer van overledenen aan. Dat kan van en naar iedere gewenste locatie in Nederland. Het wagenpark en de materialen waar wij mee werken zijn modern en voldoen op het gebied van milieu en duurzaamheid aan de laatste eisen.

Tarieven
Wij hanteren concurrerende tarieven voor al onze diensten. Kijk daarvoor op www.uitvaartservicepeterdehaan.nl

Contact
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de lokale vestigingsmanager Han Wiegerink via han@uitvaartservicepeterdehaan.nl of 06 82 99 11 71